home » Producten » Heggenscharen

Heggenscharen
Kracht, betrouwbaarheid en kwaliteit van de snede - en dat alles met een perfect evenwicht.

Voor nauwkeurige werkzaamheden en een scherpe en duidelijke snede is het fundamenteel om op machines te kunnen rekenen die vermogen combineren met manoeuvreerbaarheid en gebruiksgemak. De Efco heggenscharen hebben tweetakt Emak motoren met zeer hoge prestaties en messen van hoge kwaliteit die net snoeiwerk garanderen, wat onmisbaar is voor het esthetische resultaat en voor de gezondheid van de planten. Efco let altijd op het comfort van de gebruikers en heeft de heggenscharen dan ook uitgerust met inrichtingen zoals de "Primer" en de "Lift Starter" die ook bij lage temperaturen een gemakkelijke inschakeling garanderen.
 
Messen van een hoge kwaliteit met snijkanten op de punt om een zuivere, nauwkeurige snede te garanderen die de vegetatie niet beschadigt. Met een regelsysteem dat aanpassing aan elk type groen mogelijk maakt.
Professionele tandwielkast van aluminium, aandrijving met tandwiel op lagers en krukstangen met rollen: deze staan borg voor een lange levensduur, stille werking en lage trilingen.
Uitgerust met een digitale spoel met begrenzer, voor een gemakkelijkere start.
Professionele zuiger met 2 segmenten: garandeert blijvend hoge prestaties
Op het model met twee messen kan de handgreep 180° draaien en kan ook gemakkelijk gewerkt worden met de machine in een schuine stand.
Eenvoudig onderhoud, dankzij de klikopening (zonder gereedschappen) van het filterdeksel.
Trillingsdempingssysteem met 4 veren dat een totale isolatie van de handen van de gebruiker garandeert.
Bescherming in transparant plastic: voor een beter zicht op het werkgebied, terwijl de hele lengte van het mes beter kan worden benut.
Elektrische heggenscharen  
Elektrische heggenscharen
Professionele heggenscharen  
Professionele heggenscharen

Producten

© 2002-2014 Bemak Benelux NV
Wenenstraat, 7 - 2321 Meer - Tel 0032 (0)3 6850773 - Fax 0032 (0)3 685 0843
| voorwaarden en bepalingen | credits | info@bemakbenelux.be | all right reserved |
XHTML