home » Producten » Doorslijpers

Doorslijpers
Sterk, krachtig en onverslijtbaar. Als het spel moeilijk wordt, zijn er geen compromissen mogelijk.

Krachtige professionele machines voor de zwaardere werkzaamheden op asfalt, cement en metaal. Deze speciaal voor professionele gebruikers ontworpen machines beschikken over alle meest geavanceerde oplossingen om hoge prestaties, duurzame betrouwbaarheid en maximaal comfort te bieden. Grote filtersystemen die speciaal zijn ontworpen om de motor ook in moeilijke omgevingen en zeer stoffige ruimten te beschermen. Ergonomische vormgeving en een gemakkelijke toegang tot de hoofdbedieningen.
 
Cilinder met decompressor voor een soepele start met minimale krachtsinspanning.
De carburator met compensator houdt de lucht/brandstof verhouding constant waardoor de machine constante prestaties levert en langere onderhoudsintervallen heeft.
Optionele set voor de waterkoeling van de schijf. Hiermee wordt het stof dat tijdens het snijden wordt voortgebracht gemakkelijker verwijderd.
Hand veiligheidshendel tegen onbedoelde acceleraties en met alle bedieningen binnen handbereik.
Innovatief meerlaags filtersysteem (spons + papier + nylon): alleen schone, al van het stof gescheiden lucht bereikt de carburator.
Aluminium arm en bescherming om de machine lichter en hanteerbaarder te maken. De arm kan 180° gedraaid worden om in verticale richting te kunnen werken.
Ergonomische handgrepengroep die door zes rubberen trillingsdempers van de motor is gescheiden om de machine stabieler en hanteerbaarder te maken.
Doorslijpers  
Doorslijpers

Producten

© 2002-2014 Bemak Benelux NV
Wenenstraat, 7 - 2321 Meer - Tel 0032 (0)3 6850773 - Fax 0032 (0)3 685 0843
| voorwaarden en bepalingen | credits | info@bemakbenelux.be | all right reserved |
XHTML